Let's get Social

Connect met je volgers op social media via video

Met video kun je indirect contact maken met je volgers. Dit is erg fijn als je een band op wilt bouwen met de bestaande doelgroep en een gezicht wilt geven aan je bedrijf. Daarnaast breng je de gewenste boodschap makkelijker over en val je op tussen alle andere berichten. Social media video’s brengen jou zo dichter bij de klant. 

Val op in die overvolle tijdlijn

Social media kan tegenwoordig nog wel eens aanvoelen als één grote vergaarbak van berichten en promoties. Om niet in deze vergaarbak te verdwijnen kun je video inzetten. Door mooie beelden te combineren met opvallend geluid en sterke begeleidende teksten zal het bericht door meer mensen écht worden gezien. Met een goede social media video ga je het oneindige scrollen tegen en nodig je mensen uit om daadwerkelijk langer naar een bericht te kijken.

Ontvang voldoende beeldmateriaal om mee vooruit te kunnen

Een video laten maken brengt nog wel eens hoge kosten met zich mee. Het is dan wel zo prettig als je het materiaal efficiënt op kunt delen, zodat je weken of zelfs maanden variërende video’s kunt publiceren. Wat we In de Video laten zien is volledig aan jou! We geven je graag alvast een beetje inspiratie: Jouw bedrijf ook In de Video laten vastleggen? We denken graag met je mee!

Waarom Social video?

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de mogelijkheden