Muziek is Magie

"Elke onderneming heeft zijn eigen verhaal,

Welk verhaal mogen wij voor jullie vertellen?"

Muziek speelt bij In de Video een ontzettend belangrijke rol. Wij zijn namelijk van mening dat muziek 50% van de video is. Muziek zorgt ervoor dat je in de juiste stemming bent, hierdoor wordt het product op de juiste manier weerspiegeld. 

Helemaal niet zo gek als je erover na denkt: Wanneer je naar een video van chocolaatjes kijkt, verwacht je geen hardrock. Wanneer je naar een hardrockconcert kijkt hoor je liever geen Sing & songwriter. Wij zijn erg bewust van muziek. Het komt zelfs wel eens voor dat wij meer tijd besteden aan het zoeken van het perfecte nummer dan aan de opnames zelf!

De Basis

Bijna elke video heeft als basis een goed nummer. Moeten wij de basis nog aanpassen? Ja. Vaak duren muziekstukken te lang óf zelfs te kort. Wij passen het muziekstuk dan aan, zodat wij kunnen werken met de perfecte lengte voor het eindproduct. Met ons muzikaal gehoor zetten wij de beelden zeer nauwkeurig op het muziekstuk en passen wij de beelden aan daar waar nodig. Woosh! Door soundeffecten toe te voegen creëren wij een extra dimensie aan de productie. 

Zijn we er dan al? Nee, want als finishing touch zorgen we ervoor dat we alle geluiden tot een geheel EQ-en.  

Geluidsbibliotheek

Wij beschikken over een geluidsbibliotheek met maar liefst meer dan 8500 muziekstukken. Over al deze 8500 muziekstukken beschikken wij over de licenties. Zo krijg je geen problemen met het online publiceren van de video. De muziekstukken variëren van Hip Hop tot aan Rock, Akoestisch tot aan Reggae, Pop tot aan Cinematic landscapes en Elektronisch tot aan Klassiek.

Hierbij speelt stemming een belangrijke rol, want moet jouw video dramatisch overkomen of meer powerful? Moet de video beangstigend zijn of vol met liefde? Je merkt het al, muziek is een krachtig middel om je video tot een hoger niveau te brengen. 

Unieke- Muziek

Onze geluidsbibliotheek is groot, heel groot. Maar soms wil je een uniek stukje muziek. Hiervoor beschikken wij over een netwerk van muzikanten en componisten die een op maat gemaakte muziekstuk zullen arrangeren.

Maak het of kraak het.