Over In de Video

Over In de Video

Kleine details kunnen zorgen voor een groot verschil. Vanuit die gedachte werken we bij In de Video. Die details kunnen te maken hebben met humor, muziek of lichtspel. Alles om de juiste sfeer en emotie over te brengen. Welk detail bij jouw video garant staat voor dat verschil, die zoektocht gaan we graag samen met je aan. In de Video hecht namelijk veel waarde aan de sfeer van de situatie, in combinatie met de wensen van de ondernemer, om zo onvergetelijke momenten vast te leggen. Van een prachtige huwelijksdag tot een sfeervol (muziek)evenement en van de ambiance op de werkvloer tot de resultaten van een product of dienst. Wij laten alles op de beste manier uitkomen In de Video.

Het gezicht Achter de Video

De passie voor creativiteit is iets dat Robbert al van jongs af aan met zich meedraagt. Waar dit begon met liefde voor muziek eindigde dit uiteindelijk bij videografie. En laat dit nou net een perfecte combinatie zijn! De muziekopleiding die Robbert heeft afgerond zorgt voor veel kennis van audio, waardoor de video’s altijd voorzien zijn van de beste audiotoevoegingen.

Daarnaast is Robbert een échte Groninger die het mooie inziet van de prachtige regio Oost-Groningen. Deze regio op de kaart zetten middels de kracht van video, daar wordt hij enthousiast van! Mensen raken met mooie beelden, impact maken door de juiste sfeer te creëren en producties draaien waar ondernemers nog jaren met een positief gevoel op terug kunnen kijken – dat is voor Robbert het ultieme doel. Een doel dat met In de Video een nieuwe standaard heeft aangenomen.

Robbert in het kort? Een echte professional op het gebied van videomarketing, met gevoel voor kleine details en groots resultaat. Een professional die graag met jou werkt aan nieuwe doelen en groei voor jouw bedrijf.

Robbert Meinders

Robbert Meinders

Videograaf & editor

De kracht van In de Video

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk omvat dit de communicatie met de opdrachtgever, om de wensen goed in kaart te kunnen brengen. We nemen je daarom mee in het productieproces, zodat jij precies weet wat er speelt. Maar ook de communicatie met eventuele hoofdrolspelers in de video wordt vaak als één van onze hoofdkwaliteiten beschouwd. Wij stellen je graag op je gemak voor de camera. Al met al bieden we een ervaring met de juiste sfeer; zowel In de Video zelf als tijdens de productie.

Waarom In de Video?

Met passie voor kleine, lokale aspecten denken wij groots. In de eerste paar seconden van de video direct de aandacht van jouw doelgroep trekken: dat is ons doel! Meer weten over In de Video? Lees dan verder over ons.