Over Ons

Achter de schermen

Onze motivatie
Wij geloven dat een video een belangrijke rol kan spelen in vele diverse situaties. Zo kan het een ondernemen helpen zijn onderneming kenbaar te maken en zijn klantennetwerk uit te breiden. Een aftermovie van een evenement laat de bezoekers hun fantastische avond herbeleven. Een vastgoedvideo laat nauwkeurig zien hoe het object er uitziet en zal al zijn facetten positief naar voren laten komen. Dit zal ervoor zorgen dat potentiële kopers een mooi overzicht krijgen van het object. Voor een huwelijk is een video natuurlijk onmisbaar, jaren na de huwelijksdag kan het gehele feest opnieuw worden beleefd. In de Video hecht hierbij waarde aan de sfeer van de situatie, waarbij wij onvergetelijke momenten vastleggen.

Meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden kunt u hier vinden.

Onze methode
Een van de krachten van In de Video ligt bij de communicatie met de opdrachtgever. Jouw wensen staan bij ons centraal, dit is dan ook de reden dat wij je meenemen in het gehele productieproces. Wij starten elke videoproductie met een gesprek over de mogelijkheden en de wensen, zo zal het onmiddellijk duidelijk zijn of wij aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. Tevens wordt in dit gesprek duidelijk wat de kosten van de videoproductie zullen worden. Wanneer wij de video overhandigen, is er uiteraard ruimte voor aanpassingen indien deze gewenst zijn vanaf jouw kant.

 

De videograaf
De videograaf en editor van In de Video is Robbert Meinders. Het maken van video’s is al jaren zijn hobby, door hiermee door te leren en dit om te zetten in de praktijk is hij een ware professional geworden. Tevens heeft Robbert zijn muziekopleiding succesvol afgerond, wat uiteraard een toevoeging is voor videoproducties, gezien zijn kennis van audio.

Robbert Meinders
Videograaf/ Editor