DEEL HET

IN DE VIDEO

Wij maken video, we houden ervan om video toe te passen op jouw marketing en visie. Wij zetten bedrijven, evenementen en muzikanten In de Video. Dit doen wij om jouw doelgroep te raken en met jou te verbinden. 

Maak een afspraak
  Video laten maken?

  Kleine details kunnen zorgen voor een groot verschil. Vanuit die gedachte werken we bij In de Video. Die details kunnen te maken hebben met humor, muziek of lichtspel. Alles om de juiste sfeer en emotie over te brengen. Welk detail bij jouw video garant staat voor dat verschil, die zoektocht gaan we graag samen met je aan. In de Video hecht namelijk veel waarde aan de sfeer van de situatie, in combinatie met de wensen van de ondernemer, om zo onvergetelijke momenten vast te leggen. Van een prachtige huwelijksdag tot een sfeervol (muziek)evenement en van de ambiance op de werkvloer tot de resultaten van een product of dienst. Wij laten alles op de beste manier uitkomen In de Video.

  Ons werk

  De kracht van In de Video

  Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk omvat dit de communicatie met de opdrachtgever, om de wensen goed in kaart te kunnen brengen. We nemen je daarom mee in het productieproces, zodat jij precies weet wat er speelt. Maar ook de communicatie met eventuele hoofdrolspelers in de video wordt vaak als één van onze hoofdkwaliteiten beschouwd. Wij stellen je graag op je gemak voor de camera. Al met al bieden we een ervaring met de juiste sfeer; zowel In de Video zelf als tijdens de productie.

  Waarom In de Video?

  Met passie voor kleine, lokale aspecten denken wij groots. In de eerste paar seconden van de video direct de aandacht van jouw doelgroep trekken: dat is ons doel! Meer weten over In de Video? Lees dan verder over ons.