Diensten

"Elke onderneming heeft zijn eigen verhaal,

Welk verhaal mogen wij voor jullie vertellen?"

Camera In de Video

Een videoproductie laten maken

Videocontent is tegenwoordig niet meer weg te denken. Je boodschap wordt optimaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid, wat beter onthouden wordt dan alleen tekst. Daarnaast is het met videomarketing makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Een video is meer als een visitekaartje, het is persoonlijk waardoor klanten een betere merkbeleving ervaren. 

Mensen begrijpen een video sneller en beter dan andere vormen van communicatie, dit leidt onder anderen tot meer bereik buiten je netwerk. Videomarketing verbetert de vindbaarheid van je website en wordt wel tot meer dan 10 keer vaker gedeeld op socialmedia platformen!

Wat we doen

HQ-Events Winschoten In de Video

Aftermovie

Tegenwoordig is een aftermovie niet meer weg te denken van een evenement, festival of concert. De bezoekers van jouw evenement hebben een fantastische ervaring meegemaakt, willen dit graag herbeleven en met hun vrienden en familie delen. 

Buiten de persoonlijke herbelevingen van de avond, is de aftermovie uitermate geschikt ter promotie van jouw evenement. De aftermovie laat namelijk een samenvatting en sfeerimpressie van het evenement zien, dat maakt dat derden ook geïnteresseerd zullen raken in de volgende editie. 

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is geschikt om klanten kennis te laten maken met en/of meer inzicht te bieden in jouw onderneming. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld krijgen van de organisatie. Daarnaast kun je met grote aantallen werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Een bedrijfsfilm kan op diverse manieren worden vormgegeven, afhankelijk van jouw wensen en jouw onderneming. Hierbij wordt rekening gehouden met de doelgroep die het bedrijf aan wil trekken. In deze bedrijfsfilm laat je zien wie jij bent, waar jouw onderneming voor staat en waarom klanten voor jouw onderneming zouden moeten kiezen.

Molen Mulder Pot In de Video
Aquilo Atletiek Winschoten In de Video

Promotievideo

De beste keuze? De beste kwaliteit? Het handigste ontwerp? Laat door middel van een video zien waarom jouw producten en/of diensten de beste aankoop zijn. In deze promotiefilm draait alles om de kracht van jouw producten en/of diensten. Promotiefilms kunnen zeer uiteenlopend zijn. Een promotiefilm kan bijvoorbeeld worden vormgegeven als een product-informatie video of juist als een commercial.

Muziekvideo

Wil jij jouw nieuwe nummer uitbrengen, maar vooral laten opvallen? Dan is een professionele videoclip onmisbaar! Een videoclip is een video afgestemd op de sfeer en emotie van jouw muziekstuk. Een videoclip is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Wil jij jouw muziekstuk de toevoeging geven van een passende video? Neem dan contact met ons op!
Trofinio In de Video

Heb je vragen over onze videoproducten?

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de mogelijkheden

Uiteraard doen wij meer.. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn altijd flexibel in onze aanpak om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dat voor een eerlijke prijs.
Koffie In de Video