Diensten

Videocontent is tegenwoordig niet meer weg te denken. Je boodschap wordt optimaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid, wat beter onthouden wordt dan alleen tekst. Daarnaast is het met videomarketing makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Een video is meer als een visitekaartje, het is persoonlijk waardoor klanten een betere merkbeleving ervaren. 

Mensen begrijpen een video sneller en beter dan andere vormen van communicatie, dit leidt onder anderen tot meer bereik buiten je netwerk. Videomarketing verbetert de vindbaarheid van je website en wordt wel tot meer dan 10 keer vaker gedeeld op sociale media. 

 

Onze diensten

Aftermovie

Tegenwoordig is een aftermovie niet meer weg te denken van een evenement, festival of concert. De bezoekers van uw evenement hebben een fantastische ervaring meegemaakt, willen dit graag herbeleven en met hun vrienden en familie delen. Buiten de persoonlijke herbelevingen van de avond, is de aftermovie uitermate geschikt ter promotie van uw evenement. De aftermovie laat namelijk een samenvatting en sfeerimpressie van het evenement zien, dat maakt dat derden ook geïnteresseerd zullen raken in de volgende editie.

 

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is geschikt om klanten kennis te laten maken met en/of meer inzicht te bieden in jouw onderneming. Vele bedrijven gingen je reeds voor. Een bedrijfsfilm kan op diverse manieren worden vormgegeven, afhankelijk van jouw wensen en jouw onderneming. Hierbij wordt rekening gehouden met de doelgroep die het bedrijf aan wil trekken. In deze bedrijfsfilm laat je zien wie jij bent, waar jouw onderneming voor staat en waarom klanten voor jouw onderneming zouden moeten kiezen.

Promotievideo

De beste keuze? De beste kwaliteit? Het handigste ontwerp? Laat door middel van een video zien waarom jouw producten en/of diensten de beste aankoop zijn. In deze promotiefilm draait alles om de kracht van jouw producten en/of diensten. Promotiefilms kunnen zeer uiteenlopend zijn. Een promotiefilm kan bijvoorbeeld worden vormgegeven als een product-informatie video of als een commercial.

Vastgoedvideo

Een vastgoedvideo geeft binnen enkele minuten de karakteristieke sfeer van een object weer. Alle facetten van het object worden uitgelicht, indien gewenst op chronologische volgorde. Op deze manier zal de toeschouwer van de vastgoedvideo zich in het object wanen. Vastgoedvideo’s vergroten de attentiewaarde en zijn een toevoeging aan objectfoto’s. 

Videoclip

Een videoclip is een video afgestemd op de sfeer en emotie van jouw muziekstuk. Een videoclip is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Het is een manier om je muziek visueel te laten opvallen. Daarnaast kun je jou clip gebruiken als promotiemateriaal voor op televisie, YouTube en Facebook. Daarnaast krijg je van ons een gratis Instagram versie met de bijpassende maten. 

Huwelijksvideo

Een huwelijksvideo spreekt voor zich. De belangrijkste dag in je leven, deze zou je graag jaren later nog eens willen aanschouwen. In de Video biedt verschillende mogelijkheden voor de huwelijksvideo’s. Zo maken wij video’s van alleen de ceremonie, een deel van de dag of indien gewenst de gehele dag. In de Video zorgt ervoor dat er een samenvatting van de dag zal zijn, maar vooral dat de sfeer altijd weer gevoeld kan worden. Dit doen wij, vrijwel zonder dat jullie in de gaten hebben dat wij aanwezig zijn.

Andere projecten nodig?

Wij doen er alles aan om jou blij te maken met je eigen video-content, de mogelijkheden zijn eindeloos. denk hierbij aan; Vacature Video, Documentaire, Videopitch, Testimonials, Instructiefilm ,E-learning video’s, Vlogs etc. 

Koffie?

Uiteraard doen wij meer dan we aan diensten op deze pagina kwijt kunnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn altijd flexibel in onze aanpak om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dat voor een eerlijke prijs. 

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! En wellicht ben jij binnenkort eigenaar van je eigen originele video-content!