In de Video

Videodiensten

We begrijpen als geen ander dat je niet altijd een volledig pakket nodig hebt om jouw video compleet te maken. Het is daarom ook mogelijk om gebruik te maken van afzonderlijke diensten. Zo kun je al een cameraman of editor inhuren vanaf één uur per dag. Tevens is het een optie om enkel hulp bij het selecteren van de beste muziek te ontvangen of om een huisstijlpakket te laten ontwerpen.

Tekstuele begeleiding In de Video

Om de boodschap van de video aan écht iedereen over te brengen kan er tekstuele begeleiding aan de video worden toegevoegd. Denk hierbij aan een professionele voice-over of teksten voor op de website en socials. Op die manier groeit je bereik en kan de video, inclusief tekst, direct op alle platformen worden geplaatst.

Diensten en tarieven

Camera-operator incl. materialen (Dag)

€ 800,-

Editor – montage (Dag)

€ 600,-

Aankoop en selectie muziek

€ 50,-

Ontwerp huisstijl pakket

v.a.€ 400,-

Voice-over per 250 woorden

v.a. € 250,-

Publicatie optimalisatie

v.a.€ 120,-
Beschrijving, titel + hashtags
Ben je op zoek naar een losse dienst op het gebied van video en staat deze niet in de lijst? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Waarom In de Video?

Met passie voor kleine, lokale aspecten denken wij groots. In de eerste paar seconden van de video direct de aandacht van jouw doelgroep trekken: dat is ons doel! Meer weten over In de Video? Lees dan verder over ons.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de mogelijkheden