In Contact

Meer weten?

Jouw boodschap ook optimaal weergeven In de Video? Dan nodigen we je zeker uit om contact met ons op te nemen. Een video kan namelijk niet alleen dienen als visitekaartje, maar borgt ook nog eens een betere merkbeleving voor de klanten. Gaan wij samen jouw visitekaartje opnieuw en toekomstbestendig vormgeven?



    De kracht van In de Video

    Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk omvat dit de communicatie met de opdrachtgever, om de wensen goed in kaart te kunnen brengen. We nemen je daarom mee in het productieproces, zodat jij precies weet wat er speelt. Maar ook de communicatie met eventuele hoofdrolspelers in de video wordt vaak als één van onze hoofdkwaliteiten beschouwd. Wij stellen je graag op je gemak voor de camera. Al met al bieden we een ervaring met de juiste sfeer; zowel In de Video zelf als tijdens de productie. 

    Waarom In de Video?

    Met passie voor kleine, lokale aspecten denken wij groots. In de eerste paar seconden van de video direct de aandacht van jouw doelgroep trekken: dat is ons doel! Meer weten over In de Video? Lees dan verder over ons.