Feestje In de Video?

Aftermovie van jouw event laten maken?

Bij een evenement, concert of festival is het maken van een aftermovie tegenwoordig niet meer weg te denken. Niet alleen het event zelf, maar ook de sfeer en de energie van het event komen in een aftermovie goed naar voren. 

Voordelen van een aftermovie

We gaan er natuurlijk vanuit dat de bezoekers een fantastische ervaring hebben opgedaan op jouw event. Hoe leuk is het dan dat zij deze ervaring achteraf kunnen delen met vrienden en familie? Een aftermovie creëert blijvende herinneringen en zorgt tegelijkertijd voor super sterk promotiemateriaal dat op social media gebruikt kan worden voor de volgende editie van het event. Tevens heb je in een aftermovie de kans om de sponsoren en andere betrokken partijen even in het zonnetje te zetten. Op deze manier trek je met een aftermovie alvast bezoekers voor het volgende event, en wellicht nieuwe sponsoren, aan.

Wat kost het laten maken van een aftermovie?

De kosten die komen kijken bij een aftermovie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Is het bijvoorbeeld een event met meerdere podia of een groot terrein? Zijn er meerdere cameramannen nodig? En zijn er nog specifieke wensen? Om je een impressie te geven van de mogelijkheden hebben we onderstaande pakketten voor je opgesteld.

Uiteraard kunnen we altijd het gesprek aangaan om jouw wensen te combineren tot het perfecte pakket.

Waarom een bedrijfsfilm?

Evenementen In de Video

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de mogelijkheden